Baby ting til hjemmet på budget

0
1595
baby på budget

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At blive forældre er der mange udgifter forbundet med. Men alligevel kommer det i de flestes tilfælde bag på mange nybagte forældre, hvor mange udgifter der rent faktisk er tale om. Der skal blandt andet købes udstyr som barnevogn, babyseng, autostol og ligeledes ting til det kommende børneværelse. Det kan hurtigt komme til at koste mellem 15-20.000 kroner. Det er vel og mærket udgifter som der er inden barnet overhovedet er kommet til verden.

Vi giver nogle simple tips til hjemmet med en nyfødt baby, på budget. Tips til hvordan du kan spare lidt på mange af de udgifter der er forbundet med at blive forældre – læs med her.

Husk at bede om hjælp

Ofte er det mange i ens omgangskreds som også lige har fået børn. En barnestol til baby kan koste op imod 2.000 kr. hvilket er en stol der typisk kun bruges i et halvt års tid. Ellers er forældre og kommende bedsteforældre også gode at trække på. Ofte er deres økonomi mere stabil og de haft ofte mere luft i budgettet end nybagte unge forældre. Et andet tip er at du kan selv lave er babymaden. I løbet et det første år kan du hurtigt bruge flere tusinder kroner på babymos og babymad. Men du kan sagtens lave mange af tingene selv, og mindst lige så godt. Et tredje tip er at få bedsteforældre til at sy eller strikke tøjet til den lille -eller dig selv. Der er rigtig mange ting som man selv kan lave og dermed spare mange penge. Tøj til baby kan hurtigt komme op og koster flere tusind kroner. Hvis du er lidt fingernem, kan du sagtens selv sy eller strikke tøj, for en brøkdel af prisen. Du kan købe forskellige slags stof og andet tilbehør til at lave babytøj på Stofgiganten.dk, hvor du blandt andet også kan købe udstyr til at lave din helt egen babynest, som barnet kan sove i de første par måneder.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here