4 tips til hygge i stuen

0
1956

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er der noget, som vi danskere er glade for, er det hygge. Dette er også noget, som vi på internationalt plan er blevet kendt for, og flere og flere lande begynder at tage begrebet til sig.

Dette er med god grund en af årsagerne til, at vi forsøger at medtænke hygge i vores indretning. Særligt er det blevet populært at skabe en stue, der emmer af hygge og velvære, fordi det er her, at de fleste slapper af efter en lang og travl hverdag.

Det er også her, at man samles som familie og hygger sig. Men hvordan er det helt præcist, at man indretter en stue hyggeligt? Det giver vi dig her fire tips til.

Masser af bløde tekstiler

Når du skal indrette hyggeligt, er det med at tænke, at tingene skal være eller virke så bløde som muligt. Det vil sige, at du skal tilføre rummet så mange bløde tekstiler som muligt – dog med en grænse, da det ikke må komme til at se rodet eller klodset ud.

Sørg for rigeligt med puder, plaider, gardiner og tæpper – og gerne flere af dem ovenpå hinanden.

Hvis du virkelig skal køre den hyggelige indretning helt igennem, skal du sørge for at benytte alle fire ting i rummet og ikke kun et par af dem. Den fulde effekt opnår du ved at kombinere.

Tilfør den rigtige belysning og varme

Belysning og varme er to nøgleord, når det kommer til at skabe hygge i stuen. I en hyggelig stue skal der både være og virke varmt. Dette kan du blandt andet opnå med en pillebrændeovn eller anden type ovn.

Disse afgiver rigeligt med varme til stuen, og de skaber den helt perfekte hyggelige og dæmpede belysning. Find frem til den pillebrændeovn, der passer dig og dit hjem bedst ved at klikke her.

Stearinlys er også en af de ting, der virkelig kan sætte gang i hyggen – vær derfor ikke bange for at sætte rigeligt af dem i stuen.

De rigtige farver gør underværker

Noget andet, der er med til at skabe hygge, er de farver, som du benytter i rummet. Når du skal skabe en hyggelig stue, skal du gå efter varme farver.

Hvis den gennemgående farve i rummet er for lys og klinisk, risikerer du, at hyggen forsvinder fra stuen. Derfor er det bedre, at du vælger en lidt mørkere og varmere farve til stuen. På den måde sørger du for, at hyggen bibeholdes.

Gå efter rene materialer

Sidste tip lyder, at du skal gå efter de rene materialer. Det vil sige, at du skal vælge uld, hør og grove fibre.

Naturlige materialer taler nemlig til vores instinkter og er med til at give en helt særlig ro til både sind og stemning i rummet.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here