3 tips til et børnesikkert hjem

0
57

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Har du haft familieforøgelse? Så har du sikkert også fundet ud af, at der pludselig er en masse ting, man skal have gjort sikkert. For når man får et barn, så er der pludselig et andet menneske, man skal sørge for, som ikke kan tage vare på sig selv. Man har altså pludselig et ansvar for at give et andet menneske et trygt liv, hvilket i den grad også betyder et sikkert hjem. Her finder du tre tips, som kan være behjælpeligt til det.

Den velkendte børnesikring

Måske er du allerede bekendt med det første råd? Dette er nemlig den velkendte børnesikring på diverse skuffer og skabe i hjemmet. På den måde kan børnene ikke af sig selv få åbnet op for alle tingene og dermed få fat på noget, der kan gå i stykker eller i værste fald gøre skade på dem. På den måde kan du sagtens have dem med i køkkenet uden at skulle holde konstant øje med dem.

Ingen nøgler

Et andet tip er ingen nøgler i dørene. Har du ikke også som lille prøvet at låse dig inde på badeværelset, og så har du ikke kunne låse op igen? Noget, der kan få den værste panik frem i en, og det ønsker vi da bestemt ikke for vores børn. Derfor er en god løsning på det, at man simpelthen fjerner nøglerne, så man ikke kan komme til at låse sig selv inde et sted.

Ingen dumme fald

Det sidste tip går mere rettet mod dit barn. Når børn er små, har de nemlig ingen balance, så når de skal lære at gå, eller kun lige har lært det, falder de mange gange i løbet af en dag. Dog kan babysko være en hjælp, da disse gør dem noget mere stabile på deres små ben. Du vil altså opleve, at de falder knap så meget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here