3 skønne elementer til din indretning derhjemme

0
724

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du blevet lidt træt af din indretning og kunne du godt tænke dig at pifte den lidt op? Måske gøre den lidt mere hyggelig eller mere personlig? Vi har fundet 3 skønne elementer, som du kan pifte din indretning op med – uanset om du ønsker mere hygge eller mere personlighed.

Hængekøjer

Hængekøjer passer ind i et solskinsparadis på ferier i udlandet – men det betyder ikke, at de ikke kan inddrages i din indretning hjemme i kolde Danmark. Det er faktisk lige præcis hængekøjers betydning, der gør det til et fantastisk indretningselement herhjemme. Det skaber et dejligt sted, hvor du kan slappe af med en god bog eller en podcast – eller få dig en dejlig middagslur efter en hård dag. Du behøver altså ikke kun nyde hængekøjer udendørs og i solskin. De passer lige så godt indenfor i vinterkulden med en varm kop kakao, tykke hyggesokker og afslappende musik.

Plankebordet

Plankebordet er hurtigt blevet populært, og det er der mange gode grunde til. Én af de største er, at man her har mulighed for at designe et spisebord, sofabord eller endda skrivebord helt ned til mindste detalje. Man vælger selv træsort, størrelse, udtryk, oliebehandling og bordben, så man kan designe et bord, der passer perfekt ind i den øvrige indretning. Det giver et helt unikt bord, som ingen andre har. Et plankebord er det perfekte element til en personlig og samtidig hyggelig indretning.

Blå detaljer

Farven blå er den mest populære farve, og det er der god grund til. Den giver nemlig en følelse af fred, ro, harmoni og tillid. Det er derfor den ideelle farve at bruge til de små detaljer i hjemmet, som f.eks. puder, tæpper, dynebetræk og endda som en accentvæg. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan den blå farve kan inddrages i indretningen, men du vil hurtigt opdage, at den blå farve giver dig ro og fred til at slappe ordentlig af derhjemme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here