Vælg den rigtige kaffemaskine

0
651
Vælg den rigtige espressomaskine

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du også en af de typer, der ikke kan starte morgenen uden en frisk kop kaffe direkte fra kaffemaskinen, så kommer vi her med nogle tips til, hvordan du kan vælge hvilken type maskine, der passer til dig og dine behov.
Vi vil kort gennemgå nogle af de modeller, der findes på markedet og herefter, er du forhåbentlig blevet lidt klogere på, hvilken du skal bruge.

Den helt normale maskine

Vi kender alle den helt normale filterkaffemaskine, der brygger sort kaffe i store mængder relativt hurtigt. Denne bruges ofte til sammenkomster, hvor der skal brygges til mange personer på en gang. De er ofte hurtige og effektive. Hvad enten du er til friskkværnet kaffe eller formalet, så er denne god til dig, der blot skal have dit kaffefix overstået.

Semi-automatisk espressomaskine

Denne type maskine passer til dig, der gerne vil forsøde din kaffeoplevelse en smule. Her skal der manuelt males kaffe, du kan bruge til din brygning. Ønsker du at lave en cappuccino eller caffé latte, så kan du varme mælken vha. steameren på de fleste maskiner. Det er vigtigt, at du husker at denne type maskine manuelt skal rengøres. Hvis dette ikke overholdes, så mister din espressomaskine noget af sin ellers lange levetid og din kaffe kan komme til at miste noget af sin gode smag.

Fuldautomatisk espressomaskine

Denne espressomaskine er meget lig den semi-automatiske udgave. Her får du blot en maskine, der klarer kværningen af bønnerne selv. De fleste modeller har ligeledes en indbygget mælkebeholder, der selv tilsætter mælken i din valgte kaffe. Maskinen har ofte mange varianter, der kan vælges imellem alt efter humør og lyst. Rengøringen af denne maskine er også på et lavt niveau. Der er ofte automatiske rengøringsprogrammer, der blot skal aktiveres.

Kapselkaffemaskine

Her får du en maskine, der kan producere en kop kaffe på rekordtid. Du placerer blot dine indkøbte kapsler i maskinen, og så klarer maskinen resten. Der er ikke specielt meget rengøring, der er nødvendig, så den er også god til personer, der ikke ønsker så meget manuelt arbejde. Du kan få alverdens smage og typer af kaffe via kapslerne, så det er blot at lade sig inspirere.

Du kan finde den espressomaskine, der passer til dig her.
Alle maskiner har forskellige størrelser og fordele, så sæt dig grundigt ind i dine behov og vælg herefter, hvad du har brug for og plads til i dit køkken.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here