Undgå at blive låst ude

0
788
nøgle lås

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der findes ikke nogen værre følelse end at være låst ude. Det er frustrerende og irriterende at stå ude foran sit hjem uden at kunne komme ind, især om vinteren eller på en grå og våd regnvejrsdag. Af hensyn til risikoen for indbrud, er det en dårlig idé at have en ekstranøgle liggende omkring huset. Særligt hvis du lægger den et klassisk sted som for eksempel under en krukke eller under dørmåtten, er risikoen for at indbrudstyven finder den forholdsvis stor. Når man ikke har en ekstranøgle liggende i nærheden, er det ekstra frustrerende at blive låst ude. Det kan være dyrt at få en låsesmed ud for at låse døren op, og derfor bør du finde en anden løsning. Du kan for eksempel vælge at få en anden type lås, så du undgår glemte nøgler. Dette er en ekstra god idé hvis du har børn, så de altid er sikret adgang til hjemmet.

Sørg for at børnene altid kan komme ind i hjemmet

Børn kan indimellem være lidt distræte, og i den forbindelse glemme at få deres nøgler med i skole. Når de cykler hjem fra skole eller fritidsklub i løbet af eftermiddagen, er det ikke sikkert at forældrene er nået hjem fra arbejde endnu. Hvis barnet har glemt sine nøgler, risikerer han eller hun at skulle stå udenfor og vente, indtil forældrene kommer hjem fra arbejde. Hvis I ønsker at undgå dette, kan I investere i en dørlås med kode. Med en dørlås med kode, kan I altid komme ind i hjemmet uden at skulle bruge en nøgle. En dørlås med kode er mindst lige så sikker som en dør med nøglelås, og derfor er der ikke noget at være nervøs for i forhold til sikkerhed. Barnet vil hurtigt lære koden at kende, og herefter bliver det aldrig noget problem at komme ind i hjemmet igen. Du er sikker på at dit barn altid kan komme ind derhjemme, også selvom du ikke selv er hjemme. Med en dørlås med kode slipper I for at bekymre jer om udgifter til låsesmed og lignende, da der ikke er risiko for at blive smækket ude eller låst ude.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here